Rutinen gäller vid egenkontroll av livsmedel på vård- och omsorgsboende, korttid, avlösning och
verksamheter inom hälsofrämjande och förebyggande.
Syftet med rutinen är att säkerställa att livsmedel hanteras på ett korrekt sätt så att maten är tjänlig samt att säkerställa att verksamheterna följer nationella styrdokument avseende god hygien gällande livsmedel.
2025-04-29 13:35:49
2025-04-29 13:30:57
2025-04-29 13:29:39
2025-04-29 13:29:14
2025-04-22 11:44:42
2025-04-22 11:43:59
Catrine Källström/AldreVardOmsorg/GBGStad
Catrine Källström/AldreVardOmsorg/GBGStad
Catrine Källström/AldreVardOmsorg/GBGStad
Catrine Källström/AldreVardOmsorg/GBGStad
Catrine Källström/AldreVardOmsorg/GBGStad
Catrine Källström/AldreVardOmsorg/GBGStad
Ny version ångrad och borttagen
Ny version skapad
Ny version ångrad och borttagen
Ny version skapad
Publicerad
Ändrad
Tidigare fastställare: Catrine Källström/AldreVardOmsorg/GBGStad